Hekimhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak Ülke ve Dünya sorunlarına duyarlı kalarak, kendisine ve topluma faydalı olan bireyler yetiştirmek.

Misyon: 1-Kendisine ,ailesine,topluma ve ülkesine faydalı ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,kendisine güvenen bireyler olarak yetiştirmek, 2-Asgari bi ortak genel kültür kazandırmak, 3-Bir mesleğin temel bilgi ve becerilerini kazandırmak, 4-İş disiplini ve beraber çalışma alışkanlığı kazandırmak, 5-Beceri potansiyelini sonuna kadar geliştirmek, 6-Teknolojiyi anlaya ve uygulayabilen teknik ara insan gücünü yetiştirmek, 7-Çalışma hayatı için meslek ve bir üst öğrenim için öğrenci yetiştirmek, 8-Eğitim ve atölye çalışmalarının mesleki standart ve kalite bilincine ulaşmak ve buna göre iş yapan bireyler olarak yetiştirmek, 9-Ekonomik üretime katkıda bulunarak kendisini ve toplumu mutlu kılabilecek bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Saat başı ilçeye minibüsler bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(422) 713 12 39

WEB - https://hekimhanmtal.meb.k12.tr

Adres - KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA MAH. HEKİMHAN SİVAS YOLU BUL. HEKİMHAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 26A HEKİMHAN / MALATYA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Köprülü Mehmet Paşa Mah. Malatya Caddesi Askerlik Şub. Yanı No189 Hekimhan/MALATYA

Ulaşım Karayolu ve demiryoluyla ulaşım vardır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezindedir.Malatya Merkeze 80 km uzaklıktadır.